Ruilen & Retourneren

Je hebt het recht jouw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw adres naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via het contactformulier. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Beschadigd Product

Bij DutchGrowTech doen wij altijd ons uiterste best om ieder product zo zorgvuldig mogelijk te verpakken. Helaas gebeurt het toch in een enkel geval dat een product beschadigd raakt. Neem in dit geval altijd direct contact met ons op.

Retourverwerking

Wanneer je een product retour stuurt wordt deze binnen 10 werkdagen in behandeling genomen en verwerkt. Om jouw retour zo snel mogelijk te verwerken is het belangrijk dat je een schriftelijke instructie met betrekking tot jouw retour invoegt in het retourpakket (bijvoorbeeld of je het product wilt ruilen of niet).

Je ontvangt het volledige aankoopbedrag, inclusief verzendkosten voor de heenzending, zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen terug. Deze 14 dagen termijn gaat in op het moment dat je de artikelen terugstuurt of aangeeft terug te willen sturen.

Als het product reeds gebruikt of geopend is, worden er extra kosten in rekening gebracht.

Contacteer Ons

Wanneer je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op.