HighSleeper Persbericht

Tomaten teel je eenvoudig onder je matras met de HighSleeper

19 december 2019 – Met de HighSleeper bedden van DutchGrowTech, kan iedereen groente en fruit onder het eigen matras telen. De HighSleeper is in feite een hoogslaper, met onderin een afgesloten kweekkast. Met behulp van kweekverlichting en ventilatie, kan men zo in zelfs de kleinste woning zelfvoorzienend leven op het gebied van voedsel. Dit is goed voor het milieu én de portemonnee.

De HighSleeper is verkrijgbaar in drie verschillende hoogtes, zodat er altijd voldoende verticale groeiruimte beschikbaar is voor elk type gewas. Ook kan men kiezen uit één, twee of drie verschillende kweekcompartimenten, welke elk voor een ander doeleinde ingezet kunnen worden. Men kan bijvoorbeeld in het ene compartiment een moederplant plaatsen en in de andere twee compartimenten voorgroeien en afbloeien. Op deze manier kan men in een continue cyclus gewassen telen.

De stevige constructie op basis van aluminium profielen en met staal versterkte koppelstukken, is sterk genoeg om het gewicht van een kleine personenauto te dragen. Men kan de compartimenten van de HighSleeper dus volhangen met zware kweekverlichting én erop slapen, zonder de constructie te overbelasten. Tevens is er ruimte voor zo’n 1000 tot 2000 watt aan kweekverlichting, afhankelijk van het gekozen type kweekverlichting.

Over DutchGrowTech:
DutchGrowTech ontwikkelt, ontwerpt en bouwt unieke horti tech, van rolstoelvriendelijke kweekkasten tot speciale LED kweekverlichting.

Contact:
Email: https://dutchgrowtech.nl/contact/
HighSleeper Info: https://dutchgrowtech.nl/product-categorie/kweekkasten/highsleeper/