Copyright

© Copyright 2021 DutchGrowTech

Alle rechten voorbehouden.

Copyright

Dit copyright is van toepassing op alle online producten en diensten van DutchGrowTech, behalve wanneer hiervan uitdrukkelijk schriftelijk wordt afgeweken.

De website van DutchGrowTech geniet copyrightbescherming. De website is bedoeld voor privé of intern gebruik door onze gebruikers, bij welke het niet is toegestaan om de website te vermenigvuldigen anders dan deze te downloaden of te bekijken op één enkele computer en/of deze te printen op één enkele ‘hardcopy’.

Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van DutchGrowTech is het niet toegestaan om deze website te vermenigvuldigen, door te sturen of anderzijds op welke manier dan ook beschikbaar te stellen.

Merken

Alle woord- en beeldmerken op de website zijn eigendom van DutchGrowTech of hun respectievelijke eigenaren, behalve wanneer anders aangegeven. Het is niet toegestaan om deze merken te gebruiken zonder schriftelijke toestemming van DutchGrowTech of de eigenaren van een merk.

Aansprakelijkheid

De website is bedoeld om informatie aan onze gebruikers te verschaffen. Wij hebben de content van de website met uiterste zorg samengesteld, maar wij bieden geen enkele garanties aangaande de aard van de content of de inhoud van de informatie op de website. Wij zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie noch voor de gevolgen van het gebruiken van de inhoud van deze informatie.

Het is niet toegestaan om deze website te ‘framen’. Wij beschouwen onszelf niet verantwoordelijk noch aansprakelijk voor de toegang tot of de informatie op elke website welke is verbonden/gelinkt van of naar de website van DutchGrowTech.

Contacteer Ons

Wanneer u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.